Pravno obvestilo

Te spletne strani so oblikovane z namenom omogočiti splošno informacijo o družbi Loterija Slovenije, d.d. ter njenih storitvah.

 

Družba Loterija Slovenije, d. d. bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poizkušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti družba Loterija Slovenije, d. d. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Vse informacije vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

 

Na določenih mestih teh spletnih straneh bo Loterija Slovenije, d. d. zbirala podatke uporabnikov. Uporabniki bodo o tem obveščeni in bodo lahko te podatke posredovali prostovoljno. Loterija Slovenije, d.d. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi Loterije Slovenije, d. d. in ne bodo posredovani tuji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

 

Blagovne znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke družbe Loterija Slovenije, d. d.

 

Družba Loterija Slovenije, d. d. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila.


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies