Prodajna mesta

Glavna blagajna Loterije Slovenije

Glavna blagajna Loterije Slovenije na Gerbičevi ulici 99 v Ljubljani je namenjena izključno izplačilu dobitkov v vrednosti 2.000 evrov in več, medtem ko vplačilo iger na Glavni blagajni ni možno.

Za prevzem dobitka je potrebna predhodna najava, in sicer najmanj en dan prej na telefonsko številko Informacijskega centra +386 1 24 26 175.

 

Trenutno je na Glavni blagajni še možen prevzem vseh vrst dobitkov (tudi nižjih od 2.000 evrov) za tiste kroge in serije iger, ki so bile v prodaji pred 16. februarjem 2021, do njihovega zastaranja. Za prevzem je prav tako potrebna predhodna najava.

Ob prevzemu dobitkov upoštevamo vse veljavne ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije nalezljive bolezni Covid-19.

Ob tem naj spomnimo, da lahko igralci vse neobdavčene dobitke (do 300 evrov) prevzamejo na več kot 1.000 prodajnih mestih po Sloveniji, obdavčene dobitke (nad 300 evrov) pa na vseh prodajnih mestih specializirane prodajne mreže.*

* Skladno s sprejetim Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, 47/2021 z dne 29. 3. 2021), s katerim je začasno prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, se 1. aprila 2021 zapirajo prodajna mesta specializirane prodajne mreže Loterije Slovenije. Prodajna mesta bodo predvidoma zaprta do 11. aprila 2021.

 

 

 

Prodajna mesta

Kliknite za prikaz zemljevida.

Ajdovščina - Vipavska cesta 6 - Vodi me
Ajdovščina - Vipavska cesta 4 c - Vodi me
Ajdovščina - Mirce 10 - Vodi me
Ajdovščina - Goriška cesta 24 - Vodi me
Ajdovščina - Goriška cesta 29 - Vodi me
Ajdovščina - Gregorčičeva ulica b.š. - Vodi me
1, 2, 3 do zmagovalnih številk.
Postani naš igralec in igraj kjerkoli že si.
Hitro in enostavno igranje
Preveri dobitke
Posebne akcije za spletne igralce