deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

Glavna blagajna

 

Glavna blagajna na Gerbičevi ulici 99 v Ljubljani posluje po naslednjem delovnem času:

 

GLAVNA BLAGAJNA          od ponedeljek do petka
delovni čas                                         9-12                           

 

POMEMBNO OBVESTILO

 

 

Republika Slovenija je sprejela Odlok o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Ur. l. RS, št. 25/2020, v nadaljevanju: Odlok), zaradi česar so s 16. marcem 2020 prenehali teči zastaralni roki za izplačilo dobitkov. Rok za izplačilo dobitkov se avtomatično podaljša vsem neizplačanim dobitkom. Zastaralni roki bodo ponovno začeli teči po prenehanju izrednega stanja, o čemer vas bo Loterija Slovenije obvestila na svoji spletni strani.

 

Skladno z Odlokom je tudi prodaja na glavni blagajni Loterije Slovenije začasno ustavljena. Na glavni blagajni bo od 16. marca dalje do preklica mogoče zgolj izplačilo dobitkov v višini 2.000 EUR in več, in sicer po predhodni najavi, ki jo lahko sporočite na telefonsko številko informacijskega centra +386 1 242 6175. Vse ostale obdavčene dobitke bomo izplačevali na specializiranih prodajnih mestih in glavni blagajni po koncu izrednega stanja.

 

Vse igralce, ki igre Loterije Slovenije vplačujete prek spleta (www.eloterija.si) ali mobilne aplikacije, obveščamo, da bo izplačilo dobitkov do višine 2.000 EUR potekalo kot doslej in v skladu s pravili o poslovanju z igralnim računom.

 

In nazadnje še poziv dobitnikom: v kolikor ni nujno, prosimo, da dobitkov v času epidemije ne prevzemate na glavni blagajni, saj s tem vsi skupaj prispevamo k dobrobiti javnega zdravja.

 

Ostanite zdravi. #ostanidoma


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies