Fine številke na poti.

KDO JE SREČO?

Srečo je naš 3,5-tonski lepotec Fiat Ducato, ki se je podal na pot s posebnim poslanstvom: da ponese srečo med množice, v odročne kraje in povsod tja, kjer ga nestrpno pričakujete in ga boste z veseljem sprejeli.

V SrečoMobilu boste lahko vplačali vaše najljubše Loto številke, sanjali o fantastičnih Eurojackpot dobitkih in preizkusili srečo v Vikinglottu - ali pa le popraskali najnovejše srečke Loterije Slovenije.

Prihajajoči dogodki

Bolšji sejem Stanežiče,
P+R Stanežiče

Ljubljana,

Nedelja, 12. 11.

EJP konferenca Bled,

Bled,

Torek in sreda, 17. in 18. 10.

Narava zdravje,

Ljubljana,

od 19. 10. do 21. 10.

Martinovanje,

Maribor,

Sobota, 11. 11.

Poslanstvo

#VERJAMEMOVSREČO

Loterijske igre prinašajo zabavo, pričakovanje dobrega in pogovor o sreči, ki jo delimo s svojimi najbližjimi. Imajo pa tudi dober namen. Loterijske igre so tudi ključni vir sredstev za športne, invalidske in humanitarne organizacije.

 

Hvala, ker sodelujete v igrah, ki prinašajo Srečo za vse.

#BREZOVIR

V Loteriji Slovenije verjamemo v Srečo za vse.

 

Zato želimo vsem našim igralcem omogočiti dostopna prodajna mesta - prilagojena slepim in slabovidnim ter prijazna invalidom.
Desna stran SrečoMobila je tako nižja, prilagojena invalidom in prodajno osebje bo z veseljem pristopilo do vas, če boste potrebovali pomoč.

 

... in še nekaj - SrečoMobil je opremljen tudi z avtomatskim defibrilatorjem, prodajno osebje ima opravljen tečaj prve pomoči in je usposobljeno za ravnanje z njim.

 

PO SREČO

 

 

Kontakt

Imate vprašanje? Pišite nam :)