Fine številke na poti.

KDO JE SREČO?

Srečo je naš 3,5-tonski lepotec Fiat Ducato, ki se je podal na pot s posebnim poslanstvom: da ponese srečo med množice, v odročne kraje in povsod tja, kjer ga nestrpno pričakujete in ga boste z veseljem sprejeli.

V SrečoMobilu boste lahko vplačali vaše najljubše Loto številke, sanjali o fantastičnih Eurojackpot dobitkih in preizkusili srečo v Vikinglottu - ali pa le popraskali najnovejše srečke Loterije Slovenije.

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni dogodkov.

Trenutno ni dogodkov.

Poslanstvo

#VERJAMEMOVSREČO

Loterijske igre prinašajo zabavo, pričakovanje dobrega in pogovor o sreči, ki jo delimo s svojimi najbližjimi. Imajo pa tudi dober namen. Loterijske igre so tudi ključni vir sredstev za športne, invalidske in humanitarne organizacije.

 

Hvala, ker sodelujete v igrah, ki prinašajo Srečo za vse.

#BREZOVIR

V Loteriji Slovenije verjamemo v Srečo za vse.

 

Zato želimo vsem našim igralcem omogočiti dostopna prodajna mesta - prilagojena slepim in slabovidnim ter prijazna invalidom.
Desna stran SrečoMobila je tako nižja, prilagojena invalidom in prodajno osebje bo z veseljem pristopilo do vas, če boste potrebovali pomoč.

 

... in še nekaj - SrečoMobil je opremljen tudi z avtomatskim defibrilatorjem, prodajno osebje ima opravljen tečaj prve pomoči in je usposobljeno za ravnanje z njim.

 

PO SREČO

 

 

Kontakt

Imate vprašanje? Pišite nam :)