ALEKSANDRA ZALOKAR

Rodila se je 15. aprila 1985 v Brežicah. Leta 2003 je končala izobraževanje na SSPŠC – frizer/ds, naslednje leto je zaključila maturitetni tečaj na splošni gimnaziji Brežice in leta 2005 pridobila naziv NPK – vizažist. Leta 2009 se je vpisala na Pedagoško fakulteto v Ljubljani – Likovna pedagogika, leta 2013 pa na drugostopenjski magistrski študijski – program Poučevanje, Likovna pedagogika. Že tretje leto je asistentka grafike za I. in II. letnik na Pedagoški fakulteti v Ljubljani pri izr. prof. mag. Črtomirju Frelihu.

 

Leta 2012 je bila njeno grafično delo sprejeto na razstavo male grafike - Miniprint International v Cadaquesu v Španiji. Še isto leto je sodelovala pri grafičnem projektu (naklada izbranega dela, pet različnih grafik – globoki tisk, izr. prof. mag. Črtomir Freliha), za katerega je Mednarodni grafični center (21.10.2011) razpisal Natečaj za izvedbo projekta v grafičnih delavnicah MGLC. Leta 2013 je postala članica društva Magičnost gibanja.

 

Zanima jo vse, kar vključuje ustvarjalnost in spoznavanje, prakticiranje vedno novih načinov izražanja ter utrjevanje kompleksnejših in univerzalnih ravni. Za njeno umetniško izražanje je pomembno eksperimentiranje in kreativno izražanje z barvo, obliko ter formo samo. Njen moto je: Živeti, se veseliti življenja in biti srečna!

 

Naslov:

Cesta 4. Julija 60 a, 8270 Krško
Telefon: 00386 40 67 00 72
E-mail: landrasate@gmail.com


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies