Igre z žrebanjem

  Super Loto logo
     

Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov. V Lotu sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih.
Poleg udeležbe v lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v lotku in lotu plus.
V igri je 22 vrst dobitkov.

 

 

Super Loto je izredni krog Lota, ki ga prirejamo občasno. Za glavni dobitek Super sedmico garantiramo 1 milijon evrov. Poleg sodelovanja v Super lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Super lotku in Super lotu plus.
V igri je prav tako 22 vrst dobitkov.

 

 

 


 

 
     

Eurojackpot je prva evropska igra v Sloveniji, ki jo Loterija Slovenije prireja skupaj z drugimi prireditelji iger na srečo. Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot je 10 milijonov EUR, največja vrednost sklada pa 90 milijonov EUR.

Žrebanja so ob petkih zvečer, na Pop TV.

 

3x3 plus 6 je dnevna igra, z žrebanjem vsak dan.
Ob nakupu igre prejmete potrdilo o vplačilu, na katerem je natisnjena kartica, ki vsebuje 9 naključno izbranih številk za vrstice A, B in C (po tri številke za vsako vrstico) in naključno izbrano šestmestno številko plus 6.
Igro lahko vplačate za največ 7 zaporednih žrebanj. Ob vplačilu sedmih zaporednih krogov vam vplačilo za osmi krog podarimo.
V igri je 5 vrst dobitkov.

 

 

 


 


EUROJACKPOT

Eurojackpot

Garantirani sklad za Jackpot je 10 milijonov €. Žrebanja so vsak petek ob 23. uri, na Pop TV.

 

Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies