IGRE Z ŽREBANJEM

  Igre z žrebanjem

  Super Loto logo
     

Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov. V Lotu sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih.
Poleg udeležbe v lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v lotku in lotu plus.
V igri je 22 vrst dobitkov.

 

 

Super Loto je izredni krog Lota, ki ga prirejamo občasno. Za glavni dobitek Super sedmico garantiramo 1 milijon evrov. Poleg sodelovanja v Super lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Super lotku in Super lotu plus.
V igri je prav tako 22 vrst dobitkov.

 

 

 


 

 
     

Eurojackpot je prva evropska igra v Sloveniji, ki jo Loterija Slovenije prireja skupaj z drugimi prireditelji iger na srečo. Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot je 10 milijonov EUR, največja vrednost sklada pa 90 milijonov EUR.

Žrebanja so ob petkih zvečer, na Pop TV.

 

3x3 plus 6 je dnevna igra, z žrebanjem vsak dan.
Ob nakupu igre prejmete potrdilo o vplačilu, na katerem je natisnjena kartica, ki vsebuje 9 naključno izbranih številk za vrstice A, B in C (po tri številke za vsako vrstico) in naključno izbrano šestmestno številko plus 6.
Igro lahko vplačate za največ 7 zaporednih žrebanj. Ob vplačilu sedmih zaporednih krogov vam vplačilo za osmi krog podarimo.
V igri je 5 vrst dobitkov.

 

 

 


 

SREČKE

Srečke

Naj se ti nasmehne

Srečka ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije. Hitre, zabavne in navihane prinašajo dobro voljo že od leta 1971. So majhna zabava za prav vse. Zdaj imajo osveženo podobo, so polne dobre volje ter lepi trenutkov. Smehljajo se na vam najbližjem prodajnem mestu.

 

 

LEGENDE

Srečka EKSPRES je z vami že 45 let! Je pa tudi srečka z največ dobitki. Ob jubileju je doživela le malce osvežitve, sicer pa je še vedno takšna, kot jo imate najrajši: nostalgična. Najbolj dobitna srečka LEGENDE vas navdušuje s šestimi retro vozili. Šest je tudi glavnih dobitkov po 1.000 €.

Več

 

MOJE ZVEZDE

Srečka MOJE ZVEZDE je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. Glavni dobitek je 10.000 €, v seriji sta dva glavna dobitka.

Več

 

HITRA PRILOŽNOST

HITRA PRILOŽNOST je srečka za igralce, ki si želijo več drznosti. Prepoznate jo po kvadratni obliki in bleščavih cekinih. Izbirate lahko med dvema motivoma. Zmagovalna številka vam prinese glavni dobitek v vrednosti 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več

 

NORI TALON

Ustvarjena za krakočasenje strastnih kvartopircev. Srečko NORI TALON prepoznate po kvadratni obliki in norčavem harlekinu. Po navdihu lahko zbirate med dvema motivoma. Glavni dobitek je 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več

   
   

 

ZLATA PRILOŽNOST

Srečka ZLATA PRILOŽNOST vas osvoji že na prvi pogled. Je največja in tudi najbogatejša izmed srečk Loterije Slovenije. Polna adrenalina vam z zmagovalno številko lahko prinese glavni dobitek 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki.

Več

 

ZADETEK V POLNO

ZADETEK V POLNO izstopa že na pogled. Je največja, kot se za najbogatejšo srečko Loterije Slovenije tudi spodobi. Posebej zamišljena za ljubitelje družabnih iger. Z motivom pikada ali ročnega nogometa kar vabi k praskanju. Glavni dobitek je 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki.

 

 

VELIKONOČKA

Prisrčna srečka, ki bo bližajoče se praznike zagotovo obarvala s srečo, saj je prav vsaka dobitna. Izbirate lahko med dvema motivoma, ki se odlično ujemata s pisanimi pirhi doma ali v darilu. V seriji so trije glavni dobitki po 10.000 €.

Več

   
   

 

PAKET SREČK

Majhne radosti si zaslužijo veliko pozornosti. Zato Loterija Slovenije ob posebnih priložnostih oblikuje zabave polne PAKETE SREČK. V vsakem paketu vam srečko ali dve podarimo. Paket je tudi odlično darilo. Na voljo na specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije blizu vas.

Več

 

 


EUROJACKPOT

Eurojackpot

Garantirani sklad za Jackpot je 10 milijonov €. Žrebanja so vsak petek ob 23. uri, na Pop TV.

 

Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
3x3
Prijavi
Odjavi

Kontakt

 

Info center

01/ 24 26 175

 
Obrazec za reklamacije
 
info@loterija.si
 
e-info@loterija.si

 

             

 

               

 

 

Zasebnost in piškotki | Lytee CMS | Impresum | Produkcija: Dspot
cookies